Forældreengagement

Gurreparken har kun sin berigtigelse fordi, i som forældre har valgt Gurreparkens Børnehus til jeres børn. Det stiller krav til ledelse og personale, men det stiller også krav til forældrenes engagement i husets dagligdag. For at vi kan få en så inspirerende og udviklende hverdag som muligt, er vi som Børnehus afhængig af, at forældrene engagerer sig i såvel deres eget barn som i børnehuset. Uden aktive og engagerede forældre vil en stor del af de arrangementer, der er så nødvendige for, økonomi, fællesskab, sammenhold, udvikling og tryghed, være utænkelige. Der er brug for alle, og ingen indsats er for lille. Det er positivt afsmittende på børn, at forældrene engagerer sig i deres hverdag.

"Et eksempel på et forældreinitiativ er, Lonnie der koordinerede coffee to go, med en tilhørende bolle bagt af børnene. Forældrene blev sendt ud af døren med smil, kaffe og hjemmebagt bolle".

Som forældre i Gurreparkens Børnehus, vil du opleve et stort engagement fra andre forældre i dit barns institution. Tidligere forældre og medstifter af Gurreparkens Børnehus Signe Linquist siger:

"Jeg var, og er, stor fan af Gurreparken; den afslappede og behagelige atmosfære der hersker i huset, en personalegruppe som respekterer hinanden og trives trods forskelligheder, og en børnegruppe som tydeligt høster frugten af dette. Der er tydeligvis mere fokus på det enkelte barns trivsel end på de ydre rammer, men det er jo også det vigtigste for vores børn”.